Печатница Беллопринт

Беллопринт ООД започва своята работа през 1994 г. с един-единствен Macintosh.
Благодарение на професионалното си отношение и екип, девет години по-късно Беллопринт е утвърдено име в предпечатния бранш с множество доволни клиенти и успешно реализирани проекти.

Безкомпромисното качество на предлаганите услуги изгражда желязна репутация на фирмата и през 2003 г. се налага преосмисляне на модела на работа, за да бъде удовлетворена все по-разрастващата се клиентска база на фирмата. Беллопринт ООД смело инвестира в собствени полиграфически машини и затваря производствения цикъл. По този начин клиентите получават по-кратки срокове за изработка и по-добър контрол върху качеството на поръчките.
През 2007 г. полиграфически комплекс Беллопринт се мести в изцяло реновирана сграда, съобразена с административните и производствените нужди и постоянно развиващата се дейност на фирмата.

Беллопринт постепенно внедрява система за управление на производствения цикъл DruID, а през 2014 г. по европейски проект е закупена нова машина за печат на ролни етикети Orthotec.
В стремежа си да удовлетворим желанията на всички наши клиенти, Беллопринт не спира да се усъвършенства и да се съобразява с последните тенденции в бранша. Нашият екип постоянно търси и имплементира добри полиграфически практики и световни тенденции, прекроявайки ги така, че да съответстват на нуждите и мащабите на българските ни партньори.
За качеството на нашите услуги свидетелства широкия кръг от клиенти, партньори и приятели, които застанаха до нас през годините.
Беллопринт ви е изключително благодарен за оказаното доверие и професионализъм! Без вас, нашият успех не би бил възможен!

Екипа на Беллопринт

инж. Войчех Пекаж
инж. Войчех ПекажУправител
0888/ 704 955
инж. Любо Европейски
инж. Любо ЕвропейскиИзпълнителен директор
0888/ 704 034