Услуги предлагани от Беллопринт

Листов печат

“Беллопринт” предлага офсетов печат върху двустранно хромови хартии (80 – 350 гр./кв.м.), офсетови хартии (70 – 300 гр./кв.м.), LWC (60-90 гр./кв.м.), опаковъчни картони (до 400 гр./кв.м.), самозалепващи хартии, етикетни хартии и различни видове луксозни картони според желанията на нашите клиенти като се стараем да поддържаме складовете си с хартия възможно най-добре заредени, за да можем отреагираме във възможно най-кратки срокове. Печатните ни машини покриват всички възможни формати до 50/70, като според нуждите на нашите клиенти избираме най-оптималния вариант в зависимост от тираж, цветност и размер на изделието.

Ролен печат

От 2014 г. в експлоатация е пусната нова 6 цветна летерпрес машина за ролен печат с УВ мастила. Подходяща е за отпечатване на самозалепващи етикети на хартия, полипропилен, полиетилен и др. Довършителни операции – частичен и цялостен УВ лак, ламинат, преге и топъл голд печат.

Дизайн и предпечат

Екипът на полиграфически комплекс “Беллопринт” е винаги готов да предложи свежи идеи за графичен дизайн, висококачествено обработване на снимки, страниране на книги и текстообработка. Ние предлагаме пълна гама от стандартни предпечатни услуги, а печатната ни база, оборудвана с офсетови машини Man Roland и Heidelberg е на среща, за да реализира подобаващо желанията на нашите клиенти.

Експонация

Разполагаме със собствено студио за експонация на пластини за офсетовите ни машини, както и за ролните. Благодарение на това можем да сме сигурни, че нашите клиенти ще получат максимално близки резултати до желаните от тях, а също така ни позволява да реагираме в съвсем кратки срокове.

Книговезки услуги

В полиграфически комплекс “Беллопринт” предлагаме широка гама от довършителни процеси, които се извършват в нашия собствен книговезки цех, оборудвам с нужните за целта машините. След операциите, които предлагаме са рязане, сгъване, събиране, шиене, лепене, набиране, номериране, поставяне на спирали, перфорирани, щанцоване и др.

Доставки в страната и Европа

От години работим с водещи куриерски фирми не само в страната, но и в чужбина, за да облекчим работата на нашите клиенти и партньори и те да могат да получат своята продукция във възможно най-кратки срокове.

Последни проекти